Misterul amantei mafiotului Ranaldi

Ancheta deschisa pe numele lui Bahaian si a complicelui sau, Eduard Marculescu, a scos la lumina o ipoteza cutremuratoare. Acesta ar putea sa se afle in spatele asasinarii lui Alberto Ranaldi, un membru al temutei Camorra, gasit mort, in primavara lui 2004, in Parcul Verdi din Capitala.

14 afișări
Imaginea articolului Misterul amantei mafiotului Ranaldi

Misterul amantei mafiotului Ranaldi

Italianul fusese impuscat in cap, de aproape, cu un pistol de calibru mic. Initial, politistii nu au vazut rana provocata de glont si au aflat abia la autopsie ca au de-a face cu o executie de tip mafiot.

Citeste toata stirea pe www.cancan.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici