Mitrea şi microfonul invizibil

Ieri, două cotidiane centrale au publicat înregistrarea unei convorbiri telefonice a directorului campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, cu o persoană rămasă anonimă, în care mai-marele social-democrat îşi dezvăluie planul de răzbunare împotriva preşedintelui PSD, Mircea Geoană, urmare pierderii de către Mitrea a conducerii grupului parlamentar senatorial şi a funcţiei de vicepreşedinte al Senatului, pe care şi le dorea cu ardoare.

1 afișare
Imaginea articolului Mitrea şi microfonul invizibil

Mitrea şi microfonul invizibil

 „Cu Geoană, am probleme. Mi-am băgat dinţii în beregată şi nu-i mai scot. La următoarea şedinţă, mai atac o dată şi mai atac o dată şi mai atac o dată!, repetă Mitrea furibund. Până îl rup!“, spune acesta, într-o discuţie telefonică purtată cu un personaj căruia, în finalul convorbirii, îi transmite „pup-o pe naşa“.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici