Mitrea, şomer la Cameră, patron la cinci firme bănoase

Demisionar ieri din Parlament, fostul ministru se poate dedica afacerilor în firmele în care şi-a băgat rudele, subalternii şi chiar garda de corp: brokeraj, imobiliare, consultanţă.

3 afișări
Imaginea articolului Mitrea, şomer la Cameră, patron la cinci firme bănoase

Mitrea, şomer la Cameră, patron la cinci firme bănoase

Rămas fără scaunul de deputat, Miron Mitrea va avea timp suficient să se ocupe de afacerile proprii. Plictiseala din opoziţie l-a făcut pe fostul ministru să-şi deschidă, în 2007, mai multe firme, chiar dacă până anul trecut nu a avut nici un business derulat la vedere, în nume personal. Fostul şef al Transporturilor s-a orientat către domenii cu mare căutare pe piaţa afacerilor: brokeraj, imobiliare şi consultanţă.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici