Moartea anticorupţiei

După un proces care a durat trei ani, Corneliu Iacobov, fostul proprietar al rafinăriei din Oneşti judecat pentru spălare de bani, a fost achitat.

5 afișări
Imaginea articolului Moartea anticorupţiei

Moartea anticorupţiei

Fostul proprietar al Rafo Oneşti, Corneliu Iacobov, şi fostul administrator al rafinăriei, Toader Găureanu, au fost achitaţi, ieri, de judecătorii Tribunalului Bucureşti, în dosarul în care sunt acuzaţi că ar fi prejudiciat societatea cu peste 24 de milioane de lei, prin abuz în serviciu şi spălare de bani.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici