Moartea SRL

Toate cele patru victime descoperite de anchetatori ale organizaţiei conduse de Sergiu Băhăian au plătit cu viaţa pentru că au fost de acord să facă jocul călăilor. Lucian Cernat (42 de ani) a murit înecat.

3 afișări
Imaginea articolului Moartea SRL

Moartea SRL

Petrică Captalan (28 de ani) şi Ionel Ulezu (42 de ani) au sfârşit îngropaţi în curtea familiei Piciog din Măgura, judeţul Constanţa. Emilian Leonte (47 de ani) a sfârşit şi el înecat în albia Canalului Dunăre - Marea Neagră.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici