Monica se pricopseşte după bonă

Vedeta a primit tot felul de cadouri de la soţul său dar şi de la prieteni. Însă, de departe, cel mai neaşteptat cadou a venit din partea bonei micuţei Irina. Aceasta i-a dăruit patroanei sale un set de cosmetice ce constă într-un parfum, o cremă de corp şi un gel de duş. Acum nu ştim dacă produsele respective sunt de firmă (cu toate că, din informaţiile noastre, bona nu câştigă chiar foarte mulţi bani încât să-şi permită luxul de a face astfel de cadouri scumpe, asta doar dacă nu a economisit tot anul pentru acest dar), dar cert este că doamna Columbeanu a fost extrem de încântată: „Nu mă aşteptam. A fost o surpriză plăcută”, a spus vedeta.

1 afișare
Imaginea articolului Monica se pricopseşte după bonă

Monica se pricopseşte după bonă

Monica are tot ce şi-ar putea dori, aşa că nu-l aşteaptă pe Moş Crăciun cu dorinţe lumeşti. Tot ce-şi doreşte vedeta, pentru anul viitor, este multă sănătate. Monica va pleca, săptămâna viitoare, pe data de 13 mai exact, la Londra pentru a-şi onora contractul cu renumita firmă de lenjerie intimă Bordelle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici