Morişca imorală a lui Mircea Sandu

La 18 septembrie 2009, generoasa doamnă Elisabeta Sandu, soţia distinsului Mircea Sandu, onor preşedinte al FRF, îl împrumuta pe vechiul său prieten, venerabilul Jean Pădureanu, cu 400.000 de euro. Banii s-au întors cu ajutorul lui Dumitru Dragomir, în momentul în care Bistriţa şi-a primit banii din drepturile TV pentru sezonul 2010-2011.

17 afișări
Imaginea articolului Morişca imorală a lui Mircea Sandu

Morişca imorală a lui Mircea Sandu

Procurorii cercetează acum traseul acestor bani, iar Mircea Sandu a fost ieri la DNA, însoţit de un avocat care avea un maldăr de documente. Cu o voce stinsă, preşedintele FRF a ţinut să facă, în opinia lui, lumină în acest caz la ieşirea de la DNA: "Aşa cum eu ajut de 8 ani trei copii din localitatea Grajduri, judeţul Iaşi, care au rămas fără părinţi, morţi într-un accident de tren, aşa şi soţia mea a vrut să ajute un prieten". Emoţionant gest al doamnei Lisa. Totuşi, ceva nu se leagă, iar în nicio variantă Mircea Sandu nu iese bine.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici