Morţi pe altarul reformei sanitare

Unui bărbat din Vâlcea i s-a oprit inima, ieri, în faţa spitalului închis de vinerea trecută prin decizia ministrului Sănătăţii. Miercuri, ambulanţa a fost prea departe de un cardiac din Constanţa. Românii de rând n-au aflat încă ce spitale au fost închise la 1 aprilie. Bat la uşile unităţilor medicale şi află cu surprindere că salvarea lor e la zeci de kilometri distanţă.

4 afișări
Imaginea articolului Morţi pe altarul reformei sanitare

Morţi pe altarul reformei sanitare

Vâlceanul Ion Sanda (42 de ani) a murit pe bancheta din spate a unui autoturism cu care fusese adus de rude la Spitalul Bălceşti, desfiinţat de şase zile, aşa cum dictase Ministerul Sănătăţii. "S-a trezit de dimineaţă şi a zis că merge să dea cu motocultorul la grădină. Era un om tare muncitor.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici