Motoarele sindicale au funcţionat doar pe jumătate

La protestul organizat ieri de Blocul Naţional Sindical au participat puţin peste 5.000 de oameni. Liderii anunţaseră prezenţa a 10.000 de angajaţi din sistemul bugetar şi din cel privat.

3 afișări
Imaginea articolului Motoarele sindicale au funcţionat doar pe jumătate

Motoarele sindicale au funcţionat doar pe jumătate

Televiziunile de ştiri au luat-o, ieri, mult înaintea autocarelor cu protestatari. Încă de la ora 9.00, în dreptul Muzeului "Antipa", din Capitală, funcţionau la capacitate maximă două ministudiouri, pe la care se perindau eternii analişti ai naţiunii. În timp ce lavalierele preluau discursuri nervoase, vădit mobilizatoare, o mână de pensionari se aciuau pe băncile din proximitate, în speranţa că se va găsi vreun microfon şi pentru ei.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici