Multinationalele se bat in fabrici noi de ciment

Cererea masiva de locuinte si proiectele de infrastructura anuntate ii determina pe principalii producatori de ciment de pe piata locala, Carpatcement, Lafarge si Holcim, sa ia in calcul investitii in noi unitati de productie, dupa ce, in urma cu trei ani, companiile mentionate nu reuseau sa vanda decat jumatate din capacitatile de productie instalate.

1 afișare
Imaginea articolului Multinationalele se bat in fabrici noi de ciment

Multinationalele se bat in fabrici noi de ciment

Desi au anuntat investitii semnificative in extinderea productiei in urmatorii ani, cei trei au declarat recent ca analizeaza varianta construirii unor noi fabrici, pentru a face fata comenzilor, ca urmare a dublarii pietei in viitorii cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici