Munca la domiciliu, un moft sau o necesitate pe timp de criza?

Piata muncii din Romania se afla intr-un real declin, oferta scazuta a locurilor de munca, angajarile putine si numarul din ce in ce mai mare de someri fiind principalele aspecte care domina la ora actuala campul muncii. Angajatorii cauta solutii pentru a reduce consturile companiei, in incercarea de a evita concedierea salariatilor din motive financiare. Un raspun la aceasta problema ar putea fi munca la domiciliu, unde angajatii isi pot desfasura activitatea la cele mai mici costuri. Desi este considerata o metoda de crestere a eficientei salariatilor si a reducerii cheltuielilor, foarte putini angajatori romani apeleaza totusi la aceasta varianta.

3 afișări
Imaginea articolului Munca la domiciliu, un moft sau o necesitate pe timp de criza?

Munca la domiciliu, un moft sau o necesitate pe timp de criza?

Activitatea profesionala derulata la domiciliu este considerata de unii angajatori ca fiind o metoda de a creste eficienta unui angajat. In Romania, desi exista putine cazuri de angajati care lucreaza de acasa, ele exista, fiind considerate exceptie de la regula. Acestia sunt fie freelanceri, fie sunt specializati pe anumite domenii, precum resurse umane, IT, vanzari, training, consultanta sau contabilitate, departamente carora natura le permit aceasta facilitate.

Citeşte toată ştirea pe www.newschannel.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici