Muncim pentru stat 149 de zile pe an

Cheltuielile bugetare depăşesc 40% din PIB, ceea ce înseamnă că statul consumă aproape cinci luni din munca românilor. Din fiecare sută de lei produsă într-un an, cetăţenii rămân cu mai puţin de 60 de lei, susţin promotorii campaniei „Ziua libertăţii fiscale“.

5 afișări
Imaginea articolului Muncim pentru stat 149 de zile pe an

Muncim pentru stat 149 de zile pe an

Presiunea fiscală din România se numără printre cele mai mari din Europa şi din lume, arată o serie de statistici internaţionale, elaborate de mai multe instituţii şi organizaţii de notorietate mondială. O nouă dimensiune a acestei presiuni este conturată prin intermediul unui indicator pe cât de simplu, pe atât de elocvent: cheltuielile bugetare.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici