Mureşan explică eşecul: "Avem jucători din ţări îndepărtate, se gândeau la plecare"

CFR a terminat în genunchi o grupă în care a acumulat mai puţine puncte decât anul trecut, în Champions League. Iuliu Mureşan nu disperă şi spune că meciul contra lui PSV era lipsit de miză, de aceea jucătorii nu au reuşit să se concentreze.

2 afișări
Imaginea articolului Mureşan explică eşecul: "Avem jucători din ţări îndepărtate, se gândeau la plecare"

Mureşan explică eşecul: "Avem jucători din ţări îndepărtate, se gândeau la plecare"

Preşedintele clujean este mulţumit de faptul că formaţia sa a terminat turul pe primul loc şi speră ca elevii lui Mandorlini să îşi ia revanşa pe plan intern pentru eşecul din Europa League.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici