Muşamalizare Doi şi-un sfert

În Baia Mare a fost înregistrat, miercuri seară, un accident de circulaţie în care surse din Poliţie susţin că ar fi fost implicat şeful Serviciului Flagrant din Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) a Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (MIRA), colonelul Vasile Mureşan.

1 afișare
Imaginea articolului Muşamalizare Doi şi-un sfert

Muşamalizare Doi şi-un sfert

Numai că, în datele poliţiei accidentului figurează pe numele unei alte persoane, Florin Lupşa, despre care aceleaşi surse susţin că este angajat la grupul de firme UKRO care, în Baia Mare, se ocupă cu activităţi de pază şi protecţie, dar şi de blocarea roţilor maşinilor parcate ilegal.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici