Muşuroaiele de pe Naţional Arena apar şi în declaraţiile de avere ale şefului ALPAB, Radu Popa

Radu Popa, administratorul provizoriu al lui Oprescu de la National Arena, intra din nou în atenţia noastră după ce edilii capitalei au aplicat, în meciul România-Franţa, tactica gazonului pârjolit sau, în varianta franceză, a grădinii presărate cu muşuroaie de cârtiţă.

50 afișări
Imaginea articolului Muşuroaiele de pe Naţional Arena apar şi în declaraţiile de avere ale şefului ALPAB, Radu Popa

Muşuroaiele de pe Naţional Arena apar şi în declaraţiile de avere ale şefului ALPAB, Radu Popa

Cum a ajuns şeful de la Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) să aibă grijă de cârtiţele bine ascunse de angajaţii lui Oprişan sub gazonul de pe Naţional Arena, aşa încât ele să iasă pe stadion chiar în timpul meciului cu Franţa, printre crampoanele jucătorilor, e un mister greu de pătruns.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici