'N-am mai simtit copilul'

Andreea Marin le-a dat emotii sambata seara celor prezenti in platoul emisiunii 'Surprize, surprize'. Imediat dupa show, vedeta TVR, insarcinata in opt luni, a fost luata cu o salvare si dusa de urgenta la Maternitatea Giulesti.

1 afișare
Imaginea articolului 'N-am mai simtit copilul'

'N-am mai simtit copilul'

Dupa ce emisiunea s-a incheiat, Andreea Marin a simtit ca este ceva in neregula cu bebelusul si a vrut sa mearga de urgenta la spital. Ea a fost urcata in salvare si transportata la Maternitatea Giulesti, unde i s-au facut toate investigatiile necesare. 'Nu m-am simtit rau, dar m-am speriat pentru ca nu am mai simtit copilul', ne-a marturisit viitoarea mamica. De altfel, in ultima perioada, un echipaj medical si o salvare au stat tot timpul pe platourile de la 'Surprize, surprize' gata sa intervina in caz de nevoie. Ajunsa la spital, sotiei lui Stefan Banica jr. i s-au facut toate analizele si s-a constatat ca totul este in regula, atat cu ea, cat si cu bebelusul. Simptomele pe care Zana Surprizelor le-a acuzat au fost cauzate, dupa spusele medicilor, de oboseala acumulata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici