N-avem voie în pădure să culegem fragi şi mure!

După 1990, pădurile româneşti au intrat într-un proces de distrugere sistematică. Aşa că, în an electoral, legiuitorul a judecat strâmb şi a decis să schimbe Codul Silvic adoptat în 1996. Că a decis să-l schimbe şi poate să-l şi adapteze noilor nevoi nu ar fi un lucru aşa rău, însă de aici şi până la a include în el aberaţii hilare este deja prea mult.

8 afișări
Imaginea articolului N-avem voie în pădure să culegem fragi şi mure!

N-avem voie în pădure să culegem fragi şi mure!

dacă în celelalte ţări europene oricine poate culege din pădure ciuperci comestibile sau fructe de pădure, dacă este vorba de cantităţi mici, destinate strict uzului propriu, în România articolul 58 al noului Cod Silvic prevede că toate acestea sunt declarate proprietatea celui care deţine pădurea.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici