Nabucco, o afacere din care va curge profit de 1 mld. euro

“Un miliard de euro îi va aduce României, în următorii 25 de ani, proiectul Nabucco, sumă ce rezultă din cota de profit aferentă lungimii tronsonului de pe teritoriul ţării noastre”, a estimat ieri ministrul Economiei, Adriean Videanu.

3 afișări

Acesta a adăugat că partea de investiţii care ne revine se cifrează la 400-500 mil. euro din surse proprii, ceea ce înseamnă 30% din cota alocată ţării noastre în cel mai mare proiect de transport gaze din Europa.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici