Nadia a pierdut 250.000 de dolari

„Te iubesc, Nadia, dar esti concediata”, i-a spus miliardarul american Donald Trump campioanei olimpice de la Montreal in cel de-al doilea episod din reality-show-ul american „The Apprentice (Celebrity edition)”, care s-a incheiat joi seara. In aceeasi serie a serialului „Ucenicul” au participat alte 13 staruri europene. Imediat dupa ce a fost concediata de Trump, Nadia s-a declarat dezamagita: „Sunt dezamagita, nu ma asteptam sa fiu eliminata atat de repede”.

1 afișare
Imaginea articolului Nadia a pierdut 250.000 de dolari

Nadia a pierdut 250.000 de dolari

Cele doua echipe, una a baietilor si una a fetelor, au realizat in aceasta editie spoturi publicitare de calitate, insa sponsorul acestei editii (Pedigree) a ales la final clipul realizat de echipa barbatilor („Hydra”), condusa in acest episod de catre project-managerul Gene Simmons (vedeta trupei rock Kiss), oferind totodata 20.000 de dolari pentru fundatia caritabila sustinuta de rocker.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici