Năframă de doliu peste Europa

Polonezii – şi împreună cu ei, europenii – sunt în doliu după moartea preşedintelui Lech Kaczynski, şi a altor 96 de înalţi demnitari ai ţării, sâmbătă, într-un teribil accident aviatic în Rusia. Zeci de mii de polonezi au aprins lumânari şi au depus flori în memoria victimelor tragediei aviatice de la Smolensk.

9 afișări
Imaginea articolului Năframă de doliu peste Europa

Năframă de doliu peste Europa

Delegaţia poloneză, alcătuită din elitele ţării, urma să participe la comemorarea victimelor poloneze ale masacrului comis de sovietici la Katyn, unde, în urmă cu 70 de ani, serviciile secrete staliniste au exterminat în jur de 22.000 de polonezi. Jaroslaw Kaczynski, fratele geamăn al preşedintelui, despre care, iniţial, se credea că ar fi fost şi el în avionul prezidenţial prăbuşit, a ajuns sâmbătă seara la locul unde s-a petrecut accidentul. Acesta a venit însoţit de premierul polonez, Donald Tusk, alături de care s-a deplasat la locul unde s-a prăbuşit avionul prezidenţial polonez.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici