Nastase poate fi alternativa PSD la Basescu

Utilizarea imaginii lui Ion Iliescu este un mijloc de revigorare pentru PSD. Nu este niciun scop in sine si nici unica solutie. PSD va trebui si pe termen lung si pe termen mediu sa se consolideze, afirma Serban Nicolae.

1 afișare
Imaginea articolului Nastase poate fi alternativa PSD la Basescu

Nastase poate fi alternativa PSD la Basescu

Din fericire, confuzia doctrinara din zona stangii s-a mai diminuat, chiar daca PD continua prin, sa zicem, mesaje populiste, sa atraga electorat de stanga. PSD a inceput sa intre in constiinta electoratului ca partidul cu un mesaj social, ca partidul care se preocupa de persoanele care traiesc doar din munca, din munca cinstita, persoanele cu venituri reduse, care se ocupa de situatia agricultorilor individuali si nu de marile companii. Din punctul acesta de vedere, eu cred ca exista suficiente argumente sa avem o reusita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici