Naşu' din umbră?

Se înteţeşte războiul dintre preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu. Presat de majoritatea preşedinţilor de cluburi, şeful Ligii face tot posibilul ca Lupescu să nu se mai ocupe din retur de delegările arbitrilor. Furtuna a fost prevestită încă de săptămîna trecută de dialogul secret dintre Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, purtat în timpul deplasării la Tel Aviv pentru amicalul "naţionalei" cu Israel. Mărul discordiei: Ionuţ Lupescu.

1 afișare
Imaginea articolului Naşu' din umbră?

Naşu' din umbră?

"Mircea, tu m-ai rugat să nu mă mai iau de Lupescu, dar el mă atacă de cîte ori are ocazia! Nu se poate aşa ceva! Te rog să iei măsuri împotriva lui, fiindcă tu l-ai adus la Federaţie!", l-ar fi rugat Dragomir pe Sandu. "Ce să-i fac, Mitică? N-am ce să- fac! Nu eu l-am adus, Comitetul Executiv l-a vrut", s-ar fi disculptat Naşu'. Şeful Ligii n-a vrut să confirme discuţia cu Mircea Sandu, dar a precizat că i-a cerut explicaţii lui Lupescu: "Am vorbit amical".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici