Naşu', Lupescu şi, în plus, Gheară îl susţin frenetic pe Răzvan » Luce Nostra

România are cel mai slab start din istorie: niciodată n-a adunat doar două puncte după primele trei meciuri!Mircea Sandu a anunţat ieri că vrea să-i prelungească încă 4 ani contractul lui Lucescu.

5 afișări
Imaginea articolului Naşu', Lupescu şi, în plus, Gheară îl susţin frenetic pe Răzvan » Luce Nostra

Naşu', Lupescu şi, în plus, Gheară îl susţin frenetic pe Răzvan » Luce Nostra

Înfrîngerea din Franţa n-a schimbat cu nimic situaţia la nivelul staff-ului tehnic al echipei naţionale. Răzvan nu-şi dă demisia, şefii FRF nu vor să-l demită. Mai mult, conform ziarului Adevărul de ieri, Ionuţ Lupescu i-ar fi propus lui Mircea Sandu prelungirea contractului cu încă 4 ani, iar şeful de la Casa Fotbalului a fost de acord. Un alt semn că Răzvan reprezintă nu doar prezentul, dar şi viitorul "naţionalei": nu s-a întors ieri cu echipa la Bucureşti, ci a rămas la Paris, pentru a-i urmări pe "cocoşi" în confruntarea de marţi cu Luxemburg.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici