Ne-a părăsit şi Jean Constantin

Pe 22 aprilie a.c., Sala Palatului era arhiplină. Vedete şi spectatori sărbătoreau 55 de ani de teatru şi film cu Jean Constantin şi Draga Olteanu Matei. După cele şapte ore, cît a durat întregul spectacol, actorul Jean Constantin a promis că va mai rămîne încă multă vreme printre admiratorii săi, pentru a le oferi momente de încîntare.

2 afișări
Imaginea articolului Ne-a părăsit şi Jean Constantin

Ne-a părăsit şi Jean Constantin

Iată, însă, că soarta l-a împiedicat să se ţină de promisiune. În vîrstă de 81 de ani, actorul s-a stins, ieri, în locuinţa sa de la Constanţa. Cel mai probabil, actorul a murit în urma unei afecţiuni la inimă, fiind internat, de-a lungul anului trecut, în mai multe spitale din Constanţa şi Bucureşti, în secţii de cardiologie.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici