„Ne ia naiba cu factura la lumină”

Spiritul Sărbătorilor de iarnă a cuprins nu numai oamenii de rând ci şi personalităţile mioritice, care au ţinut să iasă din tiparul obişnuit şi au îmbrăcat casele în perdele de mii de beculeţe sau ghirlande luminoase.

4 afișări
Imaginea articolului „Ne ia naiba cu factura la lumină”

„Ne ia naiba cu factura la lumină”

De departe, cea mai spectaculoasă transformare a suferit-o reşedinţa deputatului Silviu Prigoană. Practic, vila acestuia pare desprinsă dintr-un basm. Contactat de reporterii "Naţional", Silviu Prigoană a mărturisit că i-au trebuit ani buni ca să realizeze acest aranjament de sărbători. "De 10 ani îmi tot completez instalaţia, nu aş putea să spun cât a costat. Anul acesta le-am pus pe toate, am copii, s-a născut şi acesta micu', suntem pe bugetul de anul trecut. Vine însă factura de la Renel şi cred că ne ia naiba şi pe mine, şi pe Adriana.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici