Ne pregatim de dezastru?

Romania fierbe la temperaturi de peste 40 de grade, iar meteorologii se gandesc serios sa emita cod rosu. Suntem la limita unei tragedii, iar autoritatile se pregatesc intens sa faca fata situatiei. Daca temperaturile vor continua sa creasca, numarul victimelor ar putea sa ajunga la ordinul sutelor.

1 afișare
Imaginea articolului Ne pregatim de dezastru?

Ne pregatim de dezastru?

Temperaturile excesive din ultima perioada tind catre o singura concluzie: in Romania este iadul pe pamant! Daca vineri, maximele au ajuns la 42 grade C in Campia de Vest si in sudul Olteniei, pentru azi meteorologii au prognozat 410C in sudul si sud-estul tarii. Ceea ce inseamna ca ar putea fi declansat codul rosu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici