Nea Catusa

Deputatul PSD Eugen Nicolicea este autorul unui lung sir de tertipuri juridice impuse in Parlament. A incercat blocarea luptei impotriva coruptiei, faultarea presedintelui Traian Basescu si schimbarea Codului Civil. Insa luni, prolificul inginer Nicolicea a incercat sa aboleasca drepturi fundamentale ale omului, pe motiv de siguranta nationala, prin modificarea Codului Penal. Intocmai ca pe vremea Securitatii, Nicolicea a pus Statul deasupra cetatenului si vrea sa-l vare pe roman dupa gratii daca va furniza informatii false.

1 afișare
Imaginea articolului Nea Catusa

Nea Catusa

Desi sustine, intr-un interviu acordat ZIUA, ca nu se refera la ziaristi, deputatul PSD, fesenist din 1990, spune ca acestia nu vor fi ocoliti daca vor calca pe bec. Avand in vedere ca furnizorii principali de informatii in societate sunt tocmai jurnalistii, este limpede unde bate Nicolicea. Initiativa este cu atat mai periculoasa, cu cat lasa loc de interpretari. Cazul CD-ului cu informatii secrete si arestarea ziaristilor de la Focsani sunt graitoare pentru astfel de modificari ale Codului Penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici