NEAGA, LA RAPID!

Alianta Steaua - Rapid, stropita cu sam­panie în Noaptea de Anul Nou în Poiana Brasov, este pe cale de a se materializa, de aceasta data în favoarea patronului visiniu. Desi se dueleaza frecvent în presa, Becali si Copos sunt destul de apropiati atunci când vine vorba de transferuri de jucatori între cele doua cluburi. Cel mai elocvent exemplu si cel mai recent este cel al trecerilor lui Ionut Rada si Vali Badoi la echipa din Bulevardul Ghencea, doi oameni de baza ai formatiei visinii în era Lucescu.

1 afișare
Imaginea articolului NEAGA, LA RAPID!

NEAGA, LA RAPID!

De aceasta data, roadele vor fi culese de finantatorul “feroviarilor”, George Copos, el reusind sa obtina acordul lui Gigi Becali în privinta transferului lui Rica Neaga în Grant. La rândul sau, jucatorul ar agrea o trecere în Giulesti, mai ales ca viitorul sau în Ghencea este unul sumbru, fiind chiar trecut pe lista de transferuri de latifundiarul din Pipera.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici