Necolaiciuc va fi extradat pana in decembrie

In timp ce Ministerul Justitiei de la Bucuresti considera ca Mihai Necolaiciuc nu ar putea fi extradat mai devreme de vara anului 2010, autoritatile judiciare din SUA anunta ca fostul director general al CFR va ajunge la Bucuresti pana la sfarsitul acestui an.

6 afișări
Imaginea articolului Necolaiciuc va fi extradat pana in decembrie

Necolaiciuc va fi extradat pana in decembrie

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, arestat de autoritatile americane luna trecuta, va fi extradat in Romania pana la sfarsitul acestui an, a declarat, in exclusivitate pentru Romania libera, Steve Cole, ofiterul de Relatii Publice al Procuraturii Generale a districtului Middle Florida.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici