Negociatorul Gică Popescu

Plecarea lui Lucian Sînmărtean (27 de ani) de la Gloria Bistriţa la Panathinaikos Atena l-a readus în prim-plan pe Gică Popescu. Înainte de perfectarea transferului, 50% din drepturile federative ale fotbalistului au fost cedate de bistriţeni către o altă firmă fantomă, Intermarkt Internaţional, a aceluiaşi avocat olandez, Johan Versluis!! Discuţiile cu Jean Pădureanu au fost purtate de Gică Popescu, împreună cu Victor Becali, care pe vremea aceea, în vara lui 2003, nu deţinea licenţă de impresar. Totuşi, la dosarul DNA există o confirmare a faptului că acesta ar fi semnat documentele în locul lui Ioan Becali.

1 afișare
Imaginea articolului Negociatorul Gică Popescu

Negociatorul Gică Popescu

Panathinaikos a plătit pentru Lucian Sînmărtean 600.000 de dolari. 300.000 de dolari au ajuns la Bistriţa, restul la firma olandeză. Ce s-a întîmplat cu ceilalţi 300.000 de dolari a rămas o enigmă. În cazul Ganea a fost implicat tot olandezul Johan Versluis, prin firma Phoenix BV. "La recomandarea lui Ioan Becali", avea să afirme Jean Pădureanu. În consecinţă, există indicii că restul sumei ar fi ajuns tot la fostul impresar. În această speţă, Jean Pădureanu, Gică Popescu, Ioan Becali şi Victor Becali sînt acuzaţi de evaziune fiscală pentru suma de 100.000 de dolari şi spălare de bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici