Negoiţă, 1603 case

Vile, terenuri, maşini şi bijuterii de milioane de euro apar în declaraţiile de avere ale demnitarilor nou-aleşi. Tânărul om de afaceri de la PSD Robert Negoiţă este, de departe, cel mai înstărit deputat. Declaraţia de avere a parlamentarului se întinde pe nu mai puţin de 72 de pagini.

1 afișare
Imaginea articolului Negoiţă, 1603 case

Negoiţă, 1603 case

Averea lui Robert Negoiţă este impresionantă, cel puţin la capitolul imobiliar. Potrivit declaraţiei de avere, publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor, social-democratul are în proprietate 1.599 de apartamente în Popeşti-Leordeni, cu o valoare impozabilă de 109.352.410 euro. La acestea se adăugă aproape 17.000 de metri pătraţi de parcaje, la aceeaşi adresă, suprafaţă evaluată de titular la peste 78 milioane de euro.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici