Nevasta lui Crin Antonescu este plătită de Dinu Patriciu

Soţia lui Crin Antonescu, Adina Vălean, este plătită de Dinu Patriciu cu peste 100.000 de euro anual. Deşi a declarat în mai multe rånduri că el nu este finanţat de Patriciu, Crin Antonescu a contabilizat cu månuţa lui, în declaraţia de avere, la rubrica venituri, suma de 104.325 euro primiţi de la una dintre numeroasele firme ale mogulului.

4 afișări
Imaginea articolului Nevasta lui Crin Antonescu este plătită de Dinu Patriciu

Nevasta lui Crin Antonescu este plătită de Dinu Patriciu

Este drept, banii au fost încasaţi de soţia lui Crin, Adina, pentru consultanţă oferită firmei Finite Assets Ltd. Informaţia a fost trecută chiar şi în declaraţia de interese depusă anul trecut, la Parlamentul European, de Adina Vălean-Antonescu, care a consemnat că este membru Advisory Board la Finite Assets Ltd. Se confirmă astfel o declaraţie mai veche a lui Viorel Hrebenciuc, care spunea că "Antonescu este căţeluşul de casă al lui Dinu Patriciu".

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici