Nici Bursa nu crede în moţiune

Bursa şi-a continuat ieri evoluţia impusă de trendul din ultimele şedinţe, fără să fie influenţată în vreo direcţie de rezultatul moţiunii de cenzură.

1 afișare
Imaginea articolului Nici Bursa nu crede în moţiune

Nici Bursa nu crede în moţiune

Moţiunea a fost respinsă, nu s-a schimbat nimic nici în Guvern, nici pe piaţa de capital.
"Creşterile de ieri au fost foarte puţin influenţate de aflarea rezultatului moţiunii, dar s-a datorat în mare măsură intrării străinilor la cumpărare. S-a văzut asta în emitenţi, mai ales la Petrol, dar şi la BRD şi SIF-uri. Când străinii intră la cumpărare se înregistrează creşteri, dar oricum nu a fost nimic spectaculos", ne-a declarat Adrian Simionescu, directorul Finans Securities.
"În principiu, nu s-a schimbat nimic, poate nişte mişcări mai ample ar fi afectat mai mult psihologic, pe termen scurt. Pe termen lung, în schimb, dacă ar fi căzut Guvernul, ar fi fost afectată bursa până la aflarea unor date certe, mai mult prin prisma investitorilor străini", ne-a explicat Mihai Chişu, broker la Egnatia Securities.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici