Nici pe "Bernabeu" nu găseşti aşa ceva! De ce tehnologie va avea parte National Arena! Când va fi vândut numele arenei

Zgomotul picamerelor şi stratul gros de praf din jurul noului stadion arată că se munceşte de zor la Naţional Arena. Chiar şi aşa, după un scurt tur al complexului ai putea crede că termenul de 10 august îi poate pune în dificultate pe constructori. Imaginea de ansamblu este un şantier uriaş, unde doar scaunele sunt la locul lor.

5 afișări
Imaginea articolului Nici pe "Bernabeu" nu găseşti aşa ceva! De ce tehnologie va avea parte National Arena! Când va fi vândut numele arenei

Nici pe "Bernabeu" nu găseşti aşa ceva! De ce tehnologie va avea parte National Arena! Când va fi vândut numele arenei

Ca să fie "la modă" cu reglementările Uniunii Europene, constructorii stadionului au găsit o metodă pentru a nu folosi foarte multe resurse la noua arenă. "Vom avea un stadion eco. Apa care se va strânge pe acoperişul arenei se va duce în două rezervoare uriaşe, iar apoi o vom folosi pentru chestii uzuale", ne-a explicat Bogdan Hreapcă, directorul de investiţii al Primăriei Capitalei. În prezent, stadionul nu are apă potabilă, dar este racordat la reţeaua din oraş.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici