Nicoleta Luciu, la puşcărie. Vise de noapte ale deţinuţilor

În închisorile din România, sute de deţinuţi sunt forţaţi de sistem şi de situaţie să-şi schimbe orientarea sexuală. Unii o fac de nevoie, alţii de frică, şi nu puţini pentru că ajung să îşi dorească asta, explică psihologii. Alţii însă fac adevărate pasiuni pentru vedetele noastre autohtone şi stau liniştiţi în lumea lor, ţesându-şi în minte poveşti de dragoste cu fetele frumoase la care visează, sperând că, într-o bună zi, când vor fi eliberaţi, le vor şi putea ţine în braţe.

1 afișare
Imaginea articolului Nicoleta Luciu, la puşcărie. Vise de noapte ale deţinuţilor

Nicoleta Luciu, la puşcărie. Vise de noapte ale deţinuţilor

Am stat de vorbă cu un deţinut din Penitenciarul de maximă siguranţă Jilava (de lângă Bucureşti) atunci când Florin Salam, cunoscutul manelist, le-a ţinut un spectacol acestora. Stângaciu (32 de ani), cum este poreclit, a refuzat să-şi spună adevăratul nume şi cu atât mai mult să ne lase să-l fotografiem, iar noi i-am respectat dorinţa şi i-am păstrat anonimatul. Este închis pentru tâlhărie, iar pedeapsa este de 6 ani. Boala lui, după cum singur spune, este Nicoleta Luciu. „O iubesc pe Nicoleta de mulţi ani, în fiecare noapte o visez şi sper că atunci când voi fi eliberat să o pot ţine în braţe, sunt convins că sufletul meu cald îi va plăcea şi mai ales felul în care arăt”, ne-a spus convins Stângaciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici