Nicoleta Luciu provoacă bărbaţii la show-uri de striptease

In ultimul timp, Nicoleta Luciu are parte de tot mai multe peripeţii cu admiratorii săi. Vedeta, însoţită de către cele două dansatoare din trupă, susţin, aşa cum ne-a obişnuit show-uri provocatoare care nu rămân niciodată fără urmări.

1 afișare
Imaginea articolului Nicoleta Luciu provoacă bărbaţii la show-uri de striptease

Nicoleta Luciu provoacă bărbaţii la show-uri de striptease

La unul dintre concerte, fetele au invitat la dans un domn mai în vârstă să le fie partener la un moment artistic. După ce i-au sucit acestuia minţile, dansând mai mult decât provocator în jurul său, omul a scos un mănunchi de chei, pe care a dorit să i le ofere Nicoletei. Ea l-a refuzat şi a glumit cu publicul, spunând: „Uitaţi, aşa se fac afacerile imobiliare. Ia uitaţi-vă ce de chei”. Spectatorul nu a vrut însă să se lase cu una cu două. Dacă cu Nicoleta nu a mers, el a „atentat” şi la cele două dansatoare. Din nefericire pentru el, s-a lovit iarăşi de refuzuri. In cele din urmă, şi-a pus pofta în cui şi s-a mulţumit cu autografe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici