Nicoliţă are acordul lui Piţi să meargă în Franţa, pentru vizita medicală la St. Etienne. Becali confirmă mutarea

Francezii de la Saint Etienne au anunţat pe site-ul oficial transferul lui Bănel Nicoliţă. Cu acceptul lui Piţurcă, mijlocaşul va merge mîine în Franţa, unde va face vizita medicală, alături de un alt fotbalist recent achiziţionat, ivorianul Max-Alain Gradel.

9 afișări
Imaginea articolului Nicoliţă are acordul lui Piţi să meargă în Franţa, pentru vizita medicală la St. Etienne. Becali confirmă mutarea

Nicoliţă are acordul lui Piţi să meargă în Franţa, pentru vizita medicală la St. Etienne. Becali confirmă mutarea

Francezii îi prezintă pe cei doi pe site-ul oficial al clubului, unde spun că Nicoliţă era de mult în atenţia celor de la Saint Etienne, iar mîine mijlocaşul se va deplasa în Franţa pentru vizita medicală, avînd acceptul selecţionerului Victor Piţurcă.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici