Nistorescu - administrator la Rodipet-ul anchetat de DIICOT

Falimentarea Rodipet, odată cel mai important difuzor de presă din Romånia, s-a produs şi cu aprobarea tacită, sau explicită, a unora dintre ziariştii care aveau să sfårşească în „burta“ generoasă a lui Sorin Ovidiu Vîntu şi să devină chiar părţi componente ale aparatului său „digestiv“.

3 afișări
Imaginea articolului Nistorescu - administrator la Rodipet-ul anchetat de DIICOT

Nistorescu - administrator la Rodipet-ul anchetat de DIICOT

Printre ei se află Cornel Nistorescu şi Petre Mihai Băcanu, doi dintre cei care aveau să rămånă în Consiliul de Administraţie al Rodipet şi după privatizarea acestei societăţi.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici