Nistorescu - implicat în noul dosar FNI de către Parchetul General

Fostul director al cotidianului „Evenimentul Zilei“ din perioada crahului FNI, Cornel Nistorescu, este menţionat oficial pentru prima oară ca membru important al reţelei lui SOV în ordonanţa prin care Procurorul General al României a anulat toate soluţiile de netrimitere în judecată ale tatălui FNI.

5 afișări
Imaginea articolului Nistorescu - implicat în noul dosar FNI de către Parchetul General

Nistorescu - implicat în noul dosar FNI de către Parchetul General

Numele lui apare în capitolul dedicat prejudicierii cu peste 100 miliarde lei vechi a SC Banca Agricolă SA, pe lista scurtă a relaţiilor lui Sorin Ovidiu Vîntu, alături de Liviu Adrian Istrate - preşedinte Banca Agricolă SA, Gabriel Tişler - director al Direcţiei Pieţe de Capital din Banca Agricolă şi Constantin Cioşcu - vicepreşedinte al CEC.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici