Norica Nicolai, un jurist de nota doi

Norica Nicolai şi-a dorit foarte mult să ajungă ministrul justiţiei. Numai că dorinţa ei arzătoare s-a izbit de refuzul preşedintelui Traian Băsescu, dublat de o decizie a Curţii Constituţionale care îi dă dreptate şefului statului.

1 afișare
Imaginea articolului Norica Nicolai, un jurist de nota doi

Norica Nicolai, un jurist de nota doi

Liberala Norica Nicolai - ce se consideră un jurist eminent, din moment ce crede că este cea mai bună soluţie pentru portofoliul Justiţiei - a anunţat că, pentru a-şi recâştiga onoarea pătată de preşedinte, îl va da pe Traian Băsescu în judecată pentru că i-a îngrădit accesul la o funcţie publică. Specialiştii în drept, pe care Norica Nicolai dorea să-i conducă, i-au atras însă atenţia că demersul ei este nul din faşă, problema fiind soluţionată prin decizia Curţii Constituţionale, care a statuat că preşedintele are dreptul să refuze un ministru "indiferent de natura argumentelor aduse".
În contextul în care specialiştii în drept constituţional afirmă că preşedintele are imunitate, deci nu poate fi tras la răspundere civilă ori penală, jurista Norica Nicolai, fost procuror ce pretinde că are cunoştinţe solide de drept, a afirmat că deja a angajat doi apărători pentru a-i servi la chemarea în judecată a şefului statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici