Noua luni negre pentru companiile de asigurari

Primele nou luni ale acestui an au fost negre pentru cei mai mari asiguratori de pe piata, majoritatea inregistrand pierderi masive, dupa ce in aceeasi perioada din 2006 au mers pe profit. Pierderile au fost cauzate, in principal, de cresterea ratei daunei pe segmentul auto, dar si de producerea unor evenimente care au costat milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Noua luni negre pentru companiile de asigurari

Noua luni negre pentru companiile de asigurari

Asirom si Astra-Uniqa au trecut pe minus in aceasta perioada, in timp ce Allianz-Tiriac si-a redus semnificativ profitul operational din asigurari generale. ARDAF, Asiguratorul care a pierdut cel mai mult in 2006, a reusit sa isi reduca pierderea, care a ramas insa importanta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici