Noua piata imobiliara: scumpiri, amanari, exituri

Criza financiara internationala va determina o crestere a preturilor apartamentelor noi si o scadere a pretului la terenuri, segmentul rezidential urmand sa isi revina abia din toamna anului viitor, sunt concluziile seminarului “Focus: Piata imobiliara in 2008”, organizat de Business Standard in parteneriat cu agentiile imobiliare Casa Voastra si Imoinvest. Jucatorii din sector vorbesc acum despre o noua ordine in piata imobiliara.

7 afișări
Imaginea articolului Noua piata imobiliara: scumpiri, amanari, exituri

Noua piata imobiliara: scumpiri, amanari, exituri

Cumparatorii de locuinte vor fi cei mai afectati de pe urma crizei, deoarece, pe langa pretul crescut, se mai confrunta si cu rate mai mari la credite, sustine Shimon Galon, CEO-ul GTC Romania. In paralel, dezvoltatorii de mall-uri se vor concentra pe orasele cu peste 100.000 de locuitori, multe dintre proiectele care nu au deja finantare riscand sa fie inghetate, potrivit Colliers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici