Noul „Dorel“ vine din Asia şi Africa

Epoca muncitorului român asociat cu deja celebrul personaj „Dorel" din reclamele la băuturi spirtoase este pe cale să apună.

1 afișare
Imaginea articolului Noul „Dorel“ vine din Asia şi Africa

Noul „Dorel“ vine din Asia şi Africa

Pentru a suplini deficitul de forţă de muncă de pe şantierele din România, marii dezvoltatori imobiliari au apelat la forţă de muncă din exteriorul ţării.Aşa că au apelat la muncitorii din Asia, la cei din Africa, iar marile firme europene care au lucrări în România preferă să vină cu forţă de muncă proprie şi chiar cu români care au obţinut cetăţenie în vestul continentului.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici