Noul inamic public in viziunea presedintelui

Sincer, am crezut ca Traian Basescu poate fi cu adevarat un alt tip de presedinte. Nu neaparat mai bun decat predecesorii Ion Iliescu si Emil Constantinescu, dar in mod cert, un sef de stat mai implicat in problemele romanilor.

3 afișări
Imaginea articolului Noul inamic public in viziunea presedintelui

Noul inamic public in viziunea presedintelui

O recunosc, desi pe zi ce trece, incepe sa imi fie tot mai jena de decizia mea de atunci. Am votat cu Traian Basescu in 2004. Explicatiile pot fi multiple, dar acum efectiv nu isi mai au rostul. Au trecut mai bine de trei ani de mandat prezidential. Cu foarte putine bune, cu foarte multe rele.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici