Nu e glumă, Cristi Borcea suferă de o problemă medicală extrem de rară » De la mercur i se trage!

Din cauza excesului de pastile şi de peşte crud, şefului dinamovist i s-a descoperit în sînge o cantitate mărită din metalul ce poate deveni letal. Borcea e la o clinică din Miami, unde şedinţele de tratament costă zeci de mii de euro.

2 afișări
Imaginea articolului Nu e glumă, Cristi Borcea suferă de o problemă medicală extrem de rară » De la mercur i se trage!

Nu e glumă, Cristi Borcea suferă de o problemă medicală extrem de rară » De la mercur i se trage!

Gazeta Sporturilor vă dezvăluie una dintre cauzele principale ale problemelor medicale acuzate de Cristi Borcea! Pe lîngă afecţiunile sistemului osos de care suferă de mai multă vreme, acţionarul în vîrstă de 40 de ani al roş-albilor plăteşte acum din cauza pasiunii sale pentru peşte şi fructe de mare, dar şi a medicamentelor luate în exces începînd din 2009 încoace.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici