„Nu-i spunem Moşului că părinţii sunt departe”

Rămaşi singuri, copiii ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate sunt în căutarea unui dram de afecţiune pe care-l găsesc fie la rudele spre care au fost daţi în îngrijire, fie la dascălii din şcolile unde aceştia învaţă. Fireşte, părinţii nu pot fi înlocuiţi de nimeni, iar acest lucru se simte mai mult ca oricând în preajma sărbătorilor de iarnă. De aceea, cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi de la Moş Crăciun ar fi o îmbrăţişare din partea celor care le-au dat viaţă.

1 afișare
Imaginea articolului „Nu-i spunem Moşului că părinţii sunt departe”

„Nu-i spunem Moşului că părinţii sunt departe”

Pentru cei mai mulţi din profesorii şi învăţătorii Şcolii "Principesa Elena Bibescu" din Bârlad, fiecare zi are o conotaţie specială. Şi asta, pentru că, odată ­ce-au păşit pragul instituţiei, sunt întâmpinaţi de elevi ce-i îmbrăţişează şi le strâng mâna. Sunt copii ai căror părinţi au luat calea pribegiei pentru a depăşi problemele financiare determinate de lipsa locurilor de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici