Nu ignoraţi tăcerea sacrificaţilor!

800 de mii de salariaţi români riscă şomajul în acest an, potrivit ultimelor estimări ale ministrului Muncii, Marian Sârbu. Dintre ei, potrivit altor estimări, doar 100 de mii sunt bugetari. Şi totuşi, doar pe aceştia îi mângâie pe cap toată clasa politică, ei protestează cu sonorul dat la maximum, ei se victimizează prin toate mijloacele media, pentru ei toţi se agită să caute soluţii.

1 afișare
Imaginea articolului Nu ignoraţi tăcerea sacrificaţilor!

Nu ignoraţi tăcerea sacrificaţilor!

De majoritatea tăcută şi disperată a angajaţilor aflaţi în prima linie a luptei cu criza nu amintesc decât patronatele şi acelea doar foarte rar, atunci când ele însele sunt băgate în seamă de cineva.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici