'Nu ma las pana nu le dau banii!'

Ogica e suparat rau. De cand a pierdut la Loto 6 din 49 cu 'marele bilet' de la OTV, nu mai are pic de liniste. Nu doarme noaptea, i-a pierit pofta de mancare si nici de distractie nu mai are chef. Tot ce-si doreste acum e sa dea banii inapoi tuturor celor 623 de oameni care si-au pus sperantele in el.

1 afișare
Imaginea articolului 'Nu ma las pana nu le dau banii!'

'Nu ma las pana nu le dau banii!'

'Stiu ca nu-i vina mea. Ba, mai mult, nimeni nu m-a acuzat de nimic. Nici pe mine, nici pe cei de la OTV, insa nu pot sta linistit. Nu-mi da pace constiinta. Sunt 623 de suflete care au avut incredere in mine si au reactionat cu atata promptitudine la ideea mea de joc. Pentru acesti oameni trebuie sa fac ceva'. Ca atare, impatimitul jucator s-a razgandit si isi va incerca norocul in continuare la loto, in Romania. Insa nu oricum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici