Nunta intr-un palat din nordul Italiei

In viata Ramonei Badescu au existat intotdeauna barbati frumosi si cu bani. A reusit si in plan profesional sa fie cunoscuta in Italia, nu numai in România, si sa fie inconjurata de adevarati Adonisi. Mai nou, bruneta din Craiova este iubita lui Ricardo Piccionetti, care este businessman si face parte din cei mai bogati oameni din Italia.

1 afișare
Imaginea articolului Nunta intr-un palat din nordul Italiei

Nunta intr-un palat din nordul Italiei

Viitorul barbat al divei intentioneaza sa construiasca un centru comercial imens in Roma. Si Ramona se implica in acest proiect sfatuindu-l pe iubit ce branduri sa aleaga pentru magazinele din mall. Vedeta a mai fost cuplata cu un conte, dar s-a despartit de acesta si, de citiva ani, traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de italianul cel aratos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici