O LEGENDA NE-A PARASIT: NICOLAE DOBRIN!

Fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin a decedat vineri dimineaţa, în jurul orei 7:20, la Spitalul Judeţean Argeş, unde fusese internat marţi, în stare gravă. Conform unor surse neoficiale, Nicolae Dobrin fusese vizitat joi dimineaţa de un preot chemat de familia sa.

1 afișare
Imaginea articolului O LEGENDA NE-A PARASIT: NICOLAE DOBRIN!

O LEGENDA NE-A PARASIT: NICOLAE DOBRIN!

Nicolae Dobrin a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti români din istorie, impresionând mai ales prin tehnica sa desăvârşită. Dobrin, născut pe 26 august 1947, a debutat în Divizia A la o vârstă fragedă, la aproape 15 ani, sub culorile echipei Dinamo Piteşti, într-un meci cu Ştiinţa Cluj (1-5).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici